Visa-Uutiset

Miksi ostaisit uuden kun kaikki ajaa käytetyllä

Vaihtoauton hankinta on oiva vaihtoehto uuden ostamiselle monestakin syystä; muun muassa parempi saatavuus, pienempi arvon aleneminen sekä monessa tapauksessa myös pienemmät käyttökulut kuten vakuutuksen hinta ovat vaihtoauton etuja.
Visa-autolla onkin runsas valikoima vaihtoautoja – meiltä jokainen löytää omanlaisensa menopelin.

Kun puhutaan uusista autoista, olet varmasti kuullut perinteisen sanonnan: ”Uuden auton arvo laskee heti kun sillä ajetaan liikkeestä ulos”.
Oletko kuitenkaan koskaan miettinyt tai tutkinut kuinka paljon todellisuudessa uuden auton arvo laskee?

Alla on esimerkki 30 000 euroa maksavan uuden auton arvon alenemisesta, olettaen että autolla ajetaan noin 20 000 kilometriä per vuosi.

Esimerkissä nähdään, että uuden auton arvo saattaa laskea jopa 14% ensimmäisen vuoden aikana. Toisena vuotena auton arvon aleneminen jatkuu n. 10% vuosivauhdilla, laskun pysyessä samana seuraavat n. 3 vuotta. Viiden vuoden jälkeen käyrä alkaa vihdoin loiventua ja arvon aleneminen jatkuu n. 7% vuodessa.

Ikävä kyllä, viiden vuoden aikana auton arvo on saattanut pudota jo lähes puoleen tai alle sen alkuperäisestä arvosta. Tätä ei voi olla miettimättä uutta autoa hankiessaan.

Arvon alenemisen vaikuttavimmat tekijät ovat ajetut kilometrit sekä auton ikä. Arvo laskee erittäin rajusti n. 200 000 kilometriin saakka, minkä jälkeen aleneminen tasaantuu huomattavasti. Kun autolla on ajettu yli 350 000 kilometriä, arvon alenemista ei enää juurikaan tapahdu. Paljon ajettujen autojen arvoon vaikuttaa eniten yksilöiden väliset erot.

Suomen autokauppaa määrittää vahvasti kysynnän ja tarjonnan laki, minkä seurauksena eniten halutut/ostetut automerkit yleisesti säilyttävät arvonsa parhaiten. Vuonna 2019 Suomen 10 eniten ensirekisteröityä, täten eniten haluttua automerkkiä olivat:

  • Toyota
  • Volkswagen
  • Skoda
  • Volvo
  • Ford
  • Kia
  • Mercedes-Benz
  • Opel
  • Nissan
  • Hyundai

Auton hankinta on useimmille suuri sijoitus. Usein auton ostaja pohtiikin juuri sitä, mikä merkki pitäisi parhaiten arvonsa. Meiltä Visa-Autosta löydät useimmat automerkit saman katon alta.

Auton arvon kehityksestä hyvin perillä olevat hakevat usein ”vaihtoehtoa uudelle”. Nämä kuluttajat ovat tietoisia siitä, että tuoreen lähes uutta vastaavan auton saa todellakin käytetyn hinnalla. He eivät ole valmiita ottamaan harteilleen uutena ostetun, kolme vuotta käytössä olleen auton arvon alenemista ja tiedostavat, että käytetyn auton arvo alenee aina maltillisemmin kuin uuden. Miksi siis ostaisit uuden kun kaikki ajaa käytetyllä.

Käytettyyn autoon saatavilla olevat lisätuotteet luovat turvaa ostoksellesi. Muista siis kysyä myyjältä tarjolla olevista Visa-Turva palveluista, jotka kattavat muun muassa moottorin, vaihteiston, voimansiirron, jarrujen sekä sähkötekniikan vikoja, sekä Visa-Kasko palveluista, joissa vakuutusten palveluntarjoajana toimii LähiTapiola.

KATSO TARJONTA

Haemme autonasentajaa / korjaamotyöntekijää

Olemme perustamassa autoliikkeeseemme omaa ”kevytkorjaamoa”. Tarkoituksenamme on tehdä näin suurin osa pienemmistä korjauksista ja normaali huolloista itse.

Haemme reipasta, oma-aloitteista ja iloista autonasentajaa autoliikkeeseemme Raisioon.

TYÖN KUVAUS

Tehtäviisi kuuluu vaihtoautojemme vikakoodien lukua, määräaikaishuoltojen, (pääasiassa öljyn- ja ym. suodattimien vaihdot) tekeminen, jarruremontit, jakohihnanvaihdot, ym. pienemmät korjaustyöt. Osaat metsästää myös edullisia varaosia netin kautta maailmalta.

Toimit myös tarvittaessa myyntiavustajamme työparina, lähettinä ja ”yleismies Juntusena”. Työ on varsin vaihtelevaa ja monipuolista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ennen kaikkea kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteellisuutta ja reipasta otetta työhön. Olet aidosti innostunut ja kiinnostunut autoista, etkä epäröi tarttua töihin. Toimit itsenäisesti ilman työnjohtajaa. Aiempi kokemus alan töistä on välttämätöntä.

TYÖAIKA

Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työaika alkaa joko 08:00, 09:00 tai 10:00 ja vastaavasti päättyy 16:00, 17:00 tai 18:00.  Työajasta voidaan sopia erikseen ja se voi vaihdella. Työaikaan ei lasketa puolen tunnin ruokatuntia, jolloin voi poistua työpaikalta.

Arvostamme joustavuutta. Välillä töitä on paljon, joskus vähemmän. Mahdollisuus työaikojen joustoon puolin ja toisin viikkotyötuntirajojen puitteissa olisi hyvä asia. Mahdollisesti voidaan sopia myös ylitöistä.

Meillä on pesuja, huoltoja, korjauksia ja valokuvausta varten oma erillinen avara ja uusi tila. Tilaan on juuri asennettu uusi kaksipilariautonostin ja työkaluvalikoimaa laajennetaan tarpeen mukaan. Tässä on kovan luokan tekijällä mahdollisuus luoda aivan omannäköisensä työympäristö!

Liitä hakemukseen palkkatoiveesi.

YRITYKSESTÄ

Visa-Auto Oy on pian jo 30 vuotta alalla toiminut alueensa johtava käytetyn auton kauppaan erikoistunut autoliike. Myyntimme volyymi on tänä vuonna noin 1 800 ajoneuvon luokkaa, reilun 15 miljoonan euron liikevaihdolla. Toimimme hyvällä liikepaikalla Raisiossa, kauppakeskus Myllyä vastapäätä.

Yrityksessämme työskentelee nyt 13 autokaupan ammattilaista. Työpaikallamme on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka suhtaudumme tekemisiimme vakavasti, vallitsee meillä hurtin huumorin värittämä rento tunnelma ja hyvä työilmapiiri.

Lähetä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 31.3.2020 mennessä osoitteeseen:

petri.visa@visa-auto.fi

tai postitse:

Visa-Auto Oy
”autonasentaja”
Allastie 4
21200 Raisio

Lisätiedustelut Petri Visa 0400 531 095

Visa-Auto Huittinen suljetaan

Visa-Auto sulkee Huittisten toimipisteensä ja siirtää kaikki automyynnin toiminnot Raision Allastielle, josta asiakkaamme ovat tottuneet meidät vuosien varrella löytämään hyvien autokauppojen merkeissä.

Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakkaitamme, joita olemme saaneet palvella Visa-Auton Huittisten toimipisteessä. Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi auto-ostoksille Visa-Autoon Raision Allastielle sekä tietysti verkossa osoitteessa visa-auto.fi.

Yellow Thursday -tapahtumapäivän tunnelmia

Viime torstaina vietettiin Raision Allastiellä Yellow Thursday -päivää. Halusimme hyödyntää seuraavana päivänä vietettävän kansainvälisen Black Fridayn markkinoita, mutta kuten sloganimmekin kuuluu ”Autonmitan edellä” eli päivää ennen muita.

Sekä Visa-Auto Oy:n henkilökunta että kaikki tapahtuman järjestämisessä mukana olleet kiittävät asiakkaita Yellow Thursday -päivän menestyksestä!

Visa-Auton uudet nettisivut on avattu

Yellow Thursday -tapahtumapäivän yhteydessä päätimme uudistaa myös verkkosivumme nykyaikaisemmiksi. Sivusto toimii kätevästi kaikilla laitteilla ja pääsetkin tutustumaan myynnissä oleviin autoihimme vaikka kännykän ruudulla.