Haemme autonasentajaa / korjaamotyöntekijää

Olemme perustamassa autoliikkeeseemme omaa ”kevytkorjaamoa”. Tarkoituksenamme on tehdä näin suurin osa pienemmistä korjauksista ja normaali huolloista itse.

Haemme reipasta, oma-aloitteista ja iloista autonasentajaa autoliikkeeseemme Raisioon.

TYÖN KUVAUS

Tehtäviisi kuuluu vaihtoautojemme vikakoodien lukua, määräaikaishuoltojen, (pääasiassa öljyn- ja ym. suodattimien vaihdot) tekeminen, jarruremontit, jakohihnanvaihdot, ym. pienemmät korjaustyöt. Osaat metsästää myös edullisia varaosia netin kautta maailmalta.

Toimit myös tarvittaessa myyntiavustajamme työparina, lähettinä ja ”yleismies Juntusena”. Työ on varsin vaihtelevaa ja monipuolista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ennen kaikkea kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteellisuutta ja reipasta otetta työhön. Olet aidosti innostunut ja kiinnostunut autoista, etkä epäröi tarttua töihin. Toimit itsenäisesti ilman työnjohtajaa. Aiempi kokemus alan töistä on välttämätöntä.

TYÖAIKA

Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työaika alkaa joko 08:00, 09:00 tai 10:00 ja vastaavasti päättyy 16:00, 17:00 tai 18:00.  Työajasta voidaan sopia erikseen ja se voi vaihdella. Työaikaan ei lasketa puolen tunnin ruokatuntia, jolloin voi poistua työpaikalta.

Arvostamme joustavuutta. Välillä töitä on paljon, joskus vähemmän. Mahdollisuus työaikojen joustoon puolin ja toisin viikkotyötuntirajojen puitteissa olisi hyvä asia. Mahdollisesti voidaan sopia myös ylitöistä.

Meillä on pesuja, huoltoja, korjauksia ja valokuvausta varten oma erillinen avara ja uusi tila. Tilaan on juuri asennettu uusi kaksipilariautonostin ja työkaluvalikoimaa laajennetaan tarpeen mukaan. Tässä on kovan luokan tekijällä mahdollisuus luoda aivan omannäköisensä työympäristö!

Liitä hakemukseen palkkatoiveesi.

YRITYKSESTÄ

Visa-Auto Oy on pian jo 30 vuotta alalla toiminut alueensa johtava käytetyn auton kauppaan erikoistunut autoliike. Myyntimme volyymi on tänä vuonna noin 1 800 ajoneuvon luokkaa, reilun 15 miljoonan euron liikevaihdolla. Toimimme hyvällä liikepaikalla Raisiossa, kauppakeskus Myllyä vastapäätä.

Yrityksessämme työskentelee nyt 13 autokaupan ammattilaista. Työpaikallamme on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka suhtaudumme tekemisiimme vakavasti, vallitsee meillä hurtin huumorin värittämä rento tunnelma ja hyvä työilmapiiri.

Lähetä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 31.3.2020 mennessä osoitteeseen:

petri.visa@visa-auto.fi

tai postitse:

Visa-Auto Oy
”autonasentaja”
Allastie 4
21200 Raisio

Lisätiedustelut Petri Visa 0400 531 095